Ordinacija Balenović x

Nazovite nas

+385 1 4923 392

Radno vrijeme

po dogovoru

Besplatne online konzultacije

Pitajte naše stomatologe za savjet.

Ortodoncija Jelić x

Nazovite nas

+385 1 623 13 61

+385 98 386 705

Radno vrijeme

ponedjeljak i srijeda
poslijepodne

utorak, četvrtak i petak
prijepodne

Besplatne online konzultacije

Pitajte našu ortodonticu za savjet.

O nama - Stomatološka ordinacija Balenović

O nama

Ordinacija je od svojeg otvaranja prednjačila po opremljenosti i stručnosti, a istu tradiciju njegujemo i danas.

Naša povijest i temeljne vrijednosti

Privatna stomatološka ordinacija Balenović je započela s radom 1969. godine na istom mjestu gdje se i danas nalazi, u nekadašnjoj Ul. 8. maja br. 8, a danas ulici Pavla Hatza 23.
U to doba bila je među prvim privatnim praksama u Zagrebu, a i tadašnjoj državi. Osnovao ju je dr. Ivan Balenović, nakon povratka sa stručnog usavršavanja u Bernu (Švicarska). Obiteljsku tradiciju i ljubav prema stomatologiji doktor Ivan je prenio i na svoju djecu, naše doktore Ninu Balenovića i Mateju Jelić.

Nino Balenović

dr.med.dent.

Diplomirao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1993. g. Nakon toga nastavlja više od 45 godina dugu stomatološku obiteljsku tradiciju. Od završetka fakulteta kontinuirano se educira u zemlji i inozemstvu na brojnim naprednim protetsko implantološkim tečajevima i kongresima. Uže područje interesa i praktičnog rada je protetika, implantologija i estetska stomatologija.

Mr.sc. Mateja Jelić

dr.med.dent.

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1997. g. Postaje 2002. g. magistra biomedicinske znanosti, a 2005.g polaže specijalistički ispit iz ortodoncije. Završila je mnoštvo međunarodnih ortodontskih tečajeva u priznatim ortodontskim institucijama SAD-a i Europe.

Certificirani je ortodont za Invisalign, Orthocaps i Damon sustav.

Najnovije tehnike

Stomatološka skrb evoluirala je od primitivnog i često bolnog oblika medicine do suvremene vrhunske dijagnostike i preventive. Estetska stomatologija može izbijeliti zube i revitalizirati vaš osmijeh dok je izgled “metalnih usta” zamijenjen nevidljivim aparatićem za zube.

Inovativna tehnologija

Današnju modernu stomatologiju možemo nazvati digitalnom stomatologijom. Ordinacijski skeneri su zamijenili klasične tehnike uzimanja otisaka, kirurške vodilice pri ugradnji implantata povećale su preciznost kirurškog postupka te pacijentima omogućile brži i lakši oporavak.

Certificirani stručnjaci

Specijalizirani smo za sve dentalne usluge i imamo profesionalan i individualan pristup svakom pacijentu. Fokus djelovanja je zadovoljstvo pacijenata i stvaranje lijepih i zdravih osmijeha korištenjem najnovijih tehnologija i pristupa liječenju bolesti zuba, koristeći najbolje materijale i tehnike za rješavanje nedostataka zuba u ugodnoj atmosferi uz profesionalnu podršku tijekom svakog koraka terapije.

Stomatološka skrb za cijelu obitelj

Multidisciplinaran pristup svakom pacijentu

N

Njega odraslih

N

Briga o djeci

N

Ortodoncija

Stomatološka ordinacija s punom uslugom

Ordinaciju Balenović čini tim stručnjaka koji su specijalizirani za sve dentalne usluge i imaju profesionalan i individualan pristup svakom pacijentu. Fokus djelovanja je zadovoljstvo pacijenata i stvaranje lijepih i zdravih osmijeha korištenjem najnovijih tehnologija i pristupa liječenju bolesti zuba, koristeći najbolje materijale i tehnike za rješavanje nedostataka zuba u ugodnoj atmosferi uz profesionalnu podršku tijekom svakog koraka terapije.

Svakom pacijentu pristupa se individualno, primjenjujući dijagnostičke metode (rendgenske snimke, intraoralni i ekstraoralni pregled, test osjetljivosti zuba).

Naš stomatološki tim

Možemo se pohvaliti kako su naši doktori Nino Balenović i Mateja Jelić proglašeni 9. put najboljim stomatolozima u Hrvatskoj prema izboru pacijenata na portalu Najdoktor, a dr. Marija Sabljić 2. put zaredom.

Hvala svim pacijentima na njihovim komentarima, ocjenama i sugestijama koje su nam svakodnevni poticaj da svoj posao obavljamo što bolje.

Marija Sabljić Blažević

univ.mag.med.dent.

Diplomirala je 2014. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Timu ordinacije Balenović pridružuje se 2013. godine kao asistentica za vrijeme studija, a po završetku studija nastavlja rad kao doktorica dentalne medicine.

Uz posao se redovno usavršava na brojnim stručnim predavanjima i kongresima.

Poseban interes pokazuje za protetiku i kirurgiju, te je završila je poslijediplomski specijalistički studij dentalne implantologije i dio je tima koji pacijentima rješava svaku brigu oko nedostatka zuba.

Anja Balenović

dr.med.dent.

Diplomirala je 2023. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U našem timu asistirala je svih 6 godina studiranja te stekla znanje i iskustvo iz različitih područja stomatologije. Tijekom studiranja i staža sudjeluje na brojnim stručnim predavanjima i kongresima.

Posebno područje interesa joj je kirurgija i estetska stomatologija.

Sara Bučar

dentalna asistentica

Završava 2017. godine srednju školu smjer dentalni asistent na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu. Iste godine započinje stažiranje u Stomatološkoj ordinaciji Balenović te od tada postaje neizostavan dio našeg tima.

Aktivni je član Hrvatske komore dentalne medicine te se redovito usavršava na stručnim tečajevima i kongresima.

Bruna Drenek

medicinska sestra

Završava 2019.godine srednju školu za medicinske sestre Mlinarska. Ubrzo nakon završetka postaje dio našeg tima.

Aktivna je članica Hrvatske komore medicinskih sestara, uz čija predavanja i tečajeve se konstantno usavršava. Uz čvrste temelje i iskustvo, svoj poziv nadograđuje na 3.godini Stručnog studija sestrinstva.

Ana Gabud

studentica VI.godine Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Nakon završene VII.gimnazije u Zagrebu, 2017.godine upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Danas je studentica 5.godine, gotovo svakodnevno asistira u našoj ordinaciji te pokazuje veliki interes za struku.

Posebno svoje znanje želi nadograđivati u području dječje stomatologije i fiksne protetike.

tim stomatoloske ordinacije balenovic flip

U dobrim ste rukama

Možemo se pohvaliti kako su naši doktori Nino Balenović i Mateja Jelić proglašeni 9. put najboljim stomatolozima u Hrvatskoj prema izboru pacijenata na portalu Najdoktor, a dr. Marija Sabljić 2. put zaredom. Hvala svim pacijentima na njihovim komentarima, ocjenama i sugestijama koje su nam svakodnevni poticaj da svoj posao obavljamo što bolje.

Dugo godina sa cijelom obitelji koristim usluge u ordinaciji Balenović, još od kad je radio dr. Ivan Balenović. Dr. Nino i svi njegovi suradnici su fantastični. Sve što trebam naprave najbolje što je moguće, brzo, bezbolno. Prostor je savršeno uređen, ljudi su ljubazni, pristupačni, kad sam kod njih osjeća se optimizam i prepuštam im se s potpunim povjerenjem. Zahvaljujem im od srca na svemu.

najdoktor.com

Gospođa Jelić je iznimno ugodna i stručna osoba. U njenoj sam ordinaciji provela mnogo godina – već sa mojih 11 godina jedina je prepoznala potrebu za operacijom čeljusti, referirala me odličnom kirurgu koji me 6 godina nakon toga i operirao, nakon čega me ona dalje pratila i dovršavala posao. Skinula mi je aparatić dan prije maturalne večeri – da imam lijep osmijeh na taj poseban dan 🙂 moji su zubi danas savršeni i neopisivo mi je drago da sam ju imala priliku upoznati i dopustiti joj da mi spasi osmijeh. Neizmjerno joj hvala!!
najdoktor.com

Od malih nogu posjećujem zubara i moram priznati da nikada nisam bio oduševljen mašinama koje udaraju i bruse po zubima, raznoraznim alatima, pincetama i iglama koji ti “čačkaju” po zubima. Štoviše posjet bilo kojoj zubarskoj ordinaciji i zubaru je za mene bio horor film. Kada sam prvi put sjeo u stolac doktorice Sabljić bio sam prestravljen jer ću opet morati proživljavati stresove, ali začudo nisam. Sve je bilo tiho, bezbolno, lagano i ono što me je najviše impresioniralo, ugodno. Sve zahvaljujući simpatičnoj, marljivoj i vedroj dr. Sabljić. Doktorica sa puno uloženog truda u znanje koje posjeduje. Definitivno preporuka!!!

najdoktor.com

stomatoloska ordinacija balenovic
narucivanje na pregled
stomatoloska ordinacija balenovic
narucivanje na pregled
stomatologija za cijelu obitelj
stomatologija za cijelu obitelj
narucivanje na pregled

Kako do savršenog osmijeha?

Kod svake osobe problemi sa zubima su drugačiji i potrebna im je posebna njega. Za postizanje prekrasnog osmijeha potrebno je pronaći problem koji Vi imate kako bi ga se rješavalo ispravnim metodama.

Ispunite naš kratki upitnik i recite našim stručnjacima koje probleme imate, a mi ćemo Vam poslati prijedlog koji ih može riješiti.

Nazovite nas

+385 1 4923 392

Radno vrijeme

po dogovoru

Besplatne online konzultacije

Pitajte naše stomatologe za savjet.