Ordinacija Balenović x

Nazovite nas

+385 1 4923 392

Radno vrijeme

po dogovoru

Besplatne online konzultacije

Pitajte naše stomatologe za savjet.

Ortodoncija Jelić x

Nazovite nas

+385 1 623 13 61

+385 98 386 705

Radno vrijeme

ponedjeljak i srijeda
poslijepodne

utorak, četvrtak i petak
prijepodne

Besplatne online konzultacije

Pitajte našu ortodonticu za savjet.

Profhilo - Stomatološka ordinacija Balenović

Profhilo

Osvježite vašu kožu, osvježite vaš izgled

Vrijeme je za konzultacije?

Konzultacijski pregled

Profhilo se razlikuje od svih do sada poznatih preparata: on je hibrid hijaluronske kiseline, odnosno, kombinacija hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine (hibrid hijaluronske kiseline) i mehanizam djelovanja mu nije postizanje volumena u području injiciranja, već se polako širi i integrira u kožu oko mjesta injekcije i stimulira fibroblaste na lučenje novog veziva, stimulira povećanje masnih stanica i hidrira kožu sa svojom visokom koncentracijom hijaluronske kiseline (64 mg/2 ml).

Taj proces aktivacije stanica u svim razinama kože naziva se bioremodeling.

Kako se koristi Profhilo?

Profhilo se injicira BAP tehnikom (Bio Aestetic Points) na način da se na svakoj strani odredi 5 prethodno definiranih točaka na kojima će se injektirati preparat.

U jednom tretmanu lica injicira se ukupno 2 ml Profhila. Tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana. Nakon toga biti će potrebno ponavljati tretmane 1-2 x godišnje (individualna procjena, ovisno o statusu kože, mogućnostima i očekivanjima).

Učinak tretmana vidljiv je nakon 1-2 tjedna od prve aplikacije s potpuno razvijenim učinkom mjesec dana nakon druge aplikacije Profhila.

Profhilo je jedinstven u svom načinu djelovanja; on nije filer, nije mezoterapija, njegovo mjesto je negdje između, ima izrazitu sposobnost poticanja proizvodnje vlastitog kolagena i elastina uz unošenje velike količine hijaluronske kiseline u kožu bez učinka povećanja volumena u području aplikacije.

Rezultat je postupno i dugotrajno smanjenje vidljivih bora uz zdrav i sjajan izgled kože cijelog lica ili vrata (ovisno o regiji koja se tretira).

Profhilo
Profhilo

Rezultati

Ordinaciju Balenović & Jelić čini tim stručnjaka koji su specijalizirani za sve dentalne i estetske usluge i imaju profesionalan i individualan pristup svakom pacijentu. Fokus djelovanja je zadovoljstvo pacijenata i stvaranje lijepih i zdravih osmijeha korištenjem najnovijih tehnologija i pristupa liječenju bolesti zuba, koristeći najbolje materijale i tehnike za rješavanje nedostataka zuba u ugodnoj atmosferi uz profesionalnu podršku tijekom svakog koraka terapije.

narucivanje na pregled

Kako do prirodnog i blistavog rezultata?

Kod svake osobe problemi su drugačiji i potreban je individualan pristup. Za postizanje prirodnog rezultata potrebno je pronaći problem koji Vi imate kako bi ga se rješavalo ispravnim metodama.

Ispunite naš kratki upitnik i recite našim stručnjacima koje probleme imate, a mi ćemo Vam poslati prijedlog koji ih može riješiti.