Ordinacija Balenović x

Nazovite nas

+385 1 4923 392

Radno vrijeme

po dogovoru

Besplatne online konzultacije

Pitajte naše stomatologe za savjet.

Ortodoncija Jelić x

Nazovite nas

+385 1 623 13 61

+385 98 386 705

Radno vrijeme

ponedjeljak i srijeda
poslijepodne

utorak, četvrtak i petak
prijepodne

Besplatne online konzultacije

Pitajte našu ortodonticu za savjet.

PRF tretman za pomlađivanje lica - Stomatološka ordinacija Balenović

PRF tretman za pomlađivanje lica

Osvježite vašu kožu, osvježite vaš izgled

Vrijeme je za konzultacije?

Konzultacijski pregled

Dobro došli na našu stranicu posvećenu inovativnom tretmanu pomlađivanja lica – Platelet-Rich Fibrin (PRF). Ako tražite siguran i prirodan način da obnovite svoj izgled bez invazivnih zahvata, PRF tretman je pravi izbor za vas.

Što je PRF?

PRF je tehnika koja koristi vlastite resurse vašeg tijela kako bi potaknula regeneraciju kože i pomogla u smanjenju znakova starenja. Ovaj tretman koristi bogate faktore rasta i proteine iz vaše vlastite krvi kako bi potaknuo obnovu stanica kože, poboljšao teksturu kože i smanjio bore.

Kako funkcionira PRF tretman?

1. Sakupljanje krvi: Postupak započinje sakupljanjem male količine vaše krvi, slično kao kod standardnog laboratorijskog testa.

2. Centrifugiranje: Vaša krv se stavlja u centrifugu kako bi se odvojile različite komponente. PRF se zatim priprema iz srednjeg sloja, koji sadrži visoku koncentraciju faktora rasta i drugih korisnih tvari.

3. Primjena na kožu: PRF se nanosi na vaše lice kroz mikroiglice ili injekcije, ovisno o individualnim potrebama i ciljevima tretmana. Ovaj prirodni serum potiče obnovu kolagena, povećava elastičnost kože i smanjuje bore.

Prednosti PRF tretmana:

1. Prirodan izgled: Budući da PRF koristi vaše vlastite resurse, rezultati su prirodni i prilagođeni vašem licu.

2. Minimalno vrijeme oporavka: Tretman je neinvazivan, s minimalnim nuspojavama i gotovo nula vremena oporavka.

3. Poboljšava teksturu kože: PRF potiče obnovu stanica kože, poboljšava tonus i teksturu kože te smanjuje pore.

4. Trajni rezultati: Postupno poboljšanje vidljivo je tijekom vremena, a rezultati su dugotrajni.

Kome je namijenjen PRF tretman?

PRF tretman je savršen za one koji žele prirodan i postepen pristup pomlađivanju lica. Pogodan je za različite tipove kože i može se prilagoditi individualnim potrebama i ciljevima svakog pacijenta.

Ako želite oživjeti svoju kožu i postići svjež, mladenački izgled, PRF tretman je prava opcija za vas.

Posjetite nas i saznajte više o ovoj inovativnoj tehnologiji koja će vam pomoći da zadržite prirodnu ljepotu dugi niz godina. Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili vašu konzultaciju i zajedno radili na postizanju najboljih rezultata za vašu kožu.

PRF
PRF

Rezultati

Ordinaciju Balenović & Jelić čini tim stručnjaka koji su specijalizirani za sve dentalne i estetske usluge i imaju profesionalan i individualan pristup svakom pacijentu. Fokus djelovanja je zadovoljstvo pacijenata i stvaranje lijepih i zdravih osmijeha korištenjem najnovijih tehnologija i pristupa liječenju bolesti zuba, koristeći najbolje materijale i tehnike za rješavanje nedostataka zuba u ugodnoj atmosferi uz profesionalnu podršku tijekom svakog koraka terapije.

Često postavljana pitanja

Kako se PRF tretman razlikuje od drugih tretmana pomlađivanja?

Za razliku od drugih tretmana koji mogu koristiti kemikalije ili sintetičke tvari, PRF tretman koristi vlastitu krv pacijenta, čime se smanjuje rizik od alergijskih reakcija ili nepoželjnih nuspojava.

Kada se mogu očekivati rezultati PRF tretmana?

Vidljivi rezultati PRF tretmana obično se postižu postupno tijekom nekoliko tjedana do mjeseci, kako se potiče regeneracija stanica kože. Rezultati su dugotrajni, ali periodični tretmani mogu se preporučiti za održavanje učinka.

Koliko često se preporučuje ponoviti PRF tretman?

Preporuka za ponavljanje PRF tretmana ovisi o individualnim potrebama pacijenta, ali periodični tretmani mogu pomoći u održavanju postignutih rezultata.

Koliko traje postupak PRF tretmana?

Postupak PRF tretmana obično traje oko sat vremena, uključujući pripremu i primjenu. Vrijeme može varirati ovisno o području tretiranja i individualnim potrebama pacijenta.

Postoje li nuspojave PRF tretmana?

Nuspojave PRF tretmana obično su minimalne, kao što su privremeno crvenilo ili oticanje na mjestu primjene. Većina pacijenata može se odmah vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Kako mogu zakazati konzultaciju za PRF tretman?

Za zakazivanje konzultacije i dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-pošte navedenih na našoj web stranici. Naš stručni tim bit će spreman odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti personalizirane informacije o PRF tretmanu.

narucivanje na pregled

Kako do prirodnog i blistavog rezultata?

Kod svake osobe problemi su drugačiji i potreban je individualan pristup. Za postizanje prirodnog rezultata potrebno je pronaći problem koji Vi imate kako bi ga se rješavalo ispravnim metodama.

Ispunite naš kratki upitnik i recite našim stručnjacima koje probleme imate, a mi ćemo Vam poslati prijedlog koji ih može riješiti.