Ordinacija Balenović x

Nazovite nas

+385 1 4923 392

Radno vrijeme

po dogovoru

Besplatne online konzultacije

Pitajte naše stomatologe za savjet.

Ortodoncija Jelić x

Nazovite nas

+385 1 623 13 61

+385 98 386 705

Radno vrijeme

ponedjeljak i srijeda
poslijepodne

utorak, četvrtak i petak
prijepodne

Besplatne online konzultacije

Pitajte našu ortodonticu za savjet.

Invisalign - Stomatološka ordinacija Balenović

Invisalign

Vraćanje prirodnog i privlačnog osmijeha

Vrijeme je za pregled?

Konzultacije, pregled, čišćenje i izbjeljivanje zubi.

Invisalign je iznimno popularna ortodontska tehnika nastala u SAD-u prije više od 20 godina. Svoju veliku popularnost duguje činjenici da uspješno ispravlja zube pomoću seta nevidljivih tj. prozirnih udlaga koje se mijenjaju svakih 7 do 10 dana, ugodan je za nošenje i jednostavan jer se može skinuti u svakom trenutku.

Jeste li vi kandidat za Invisalign?

Ako ste nezadovoljni izgledom svojih zuba koji nisu u ispravnom nizu, a imate i probleme sa zagrizom, želite uspješno, jednostavno i mobilno rješenje za vaše ortodontske probleme, Invisalign je za vas. U Stomatološkoj ordinaciji Jelić ćete dobiti idealan individualni plan terapije. Za Invisalign nema dobnih ograničenja i jednako je uspješan kod pacijenata svih godišta kod kojih je završen proces rasta i razvoja zuba.

Kako se pripremiti za Invisalign ortodontsku terapiju?

Invisalign je ortodontska tehnika koja ne zahtijeva posebne pripreme. Uvijek se preporučuje sanirati eventualne dentalne probleme prije početka terapije. Samo nošenje udlaga ne zahtijeva gotovo nikakvu prilagodbu niti posebne mjere opreza prije, za vrijeme i nakon terapije.

Invisiligne-aparatic

Kako izgleda ortodontska terapija uz Invisalign?

Ortodontska terapija Invisalign se temelji na digitalnoj tehnologiji. Prvi korak je skeniranje zuba, nakon toga se rade 3D digitalni modeli i specijalist ortodont priprema digitalni plan terapije, odlučuje o načinu i smjeru pomaka zuba do idealne pozicije. Na temelju odabranog plana terapije rade se personalizirane udlage koje se nose prosječno 10 dana i nakon toga se stavlja sljedeći set. Svaka udlaga pomiče zube više u odnosu na prethodnu i cilj je silom pritiska pripremiti zube za sljedeći set udlaga. Pomicanje zuba svakim setom udlaga vodi do savršenog osmijeha i pravilnog niza zuba po završetku terapije.

Što nakon Invisalign ortodontske terapije?

Po završetku svakog tipa ortodontske terapije tako i nakon Invisalign terapije bitno je nastaviti se pridržavati preporuka stomatologa i nositi za vrijeme spavanja retainer.

Za svakog pacijenta se radi personaliziran retainer prema otisku zuba i tijekom spavanja on osigurava zadržavanje ispravljenih zuba i zagriza u željnom položaju.

certificate1
lijepi zubi

Rezultati

Ordinaciju Balenović & Jelić čini tim stručnjaka koji su specijalizirani za sve dentalne usluge i imaju profesionalan i individualan pristup svakom pacijentu. Fokus djelovanja je zadovoljstvo pacijenata i stvaranje lijepih i zdravih osmijeha korištenjem najnovijih tehnologija i pristupa liječenju bolesti zuba, koristeći najbolje materijale i tehnike za rješavanje nedostataka zuba u ugodnoj atmosferi uz profesionalnu podršku tijekom svakog koraka terapije.

Mr. sc. Mateja Jelić

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1997. godine, a 2002. godine postaje magistra biomedicinske znanosti i 2005. polaže specijalistički ispit iz ortodoncije. Završila je mnoštvo međunarodnih ortodontskih tečajeva u priznatim ortodontskim institucijama SAD-a i Europe. Certificirani je ortodont za Invisalign, Orthocaps i Damon sustav. Svojim pacijentima rješava svaki problem s nepravilnim zubima i zagrizom.

Mateja Jelić
tim stomatoloske ordinacije balenovic

Zašto odabrati tim Ordinacije Balenović & Jelić?

Razlog zašto odabrati tim Ordinacije Balenović & Jelić je obećanje koje pacijentima nude, a to je zadovoljstvo uslugom. Zahvaljujući jamstvu kvalitete, trajnosti rješenja svakog dentalnog problema, individualnom pristupu i bezbolnosti samog zahvata, pacijenti se s povjerenjem prepuštaju timu ordinacije.

Ordinacija Balenović otvorila je svoja vrata pacijentima 1969. godine i od 2014. godine svake godine proglašeni doktor iz ordinacije dobiva titulu Najdoktor godine po izboru pacijenata.

 

Često postavljana pitanja

Suvremena stomatologija omogućila je ispravak svakog nedostatka zuba i problema s oralnim zdravljem.

Kako znati je li Invisalign za svakog pacijenta?

U Ordinaciji Jelić pacijentima se daje preporuka koja bi ortodontska terapija bila idealna za njih obzirom na stanje njihovih zuba, zagriza i očekivanja. Za neke slučajeve je idealan Invisalign, a za neke teže, kompleksnije anomalije jedino rješenje može biti fiksna ortodontska terapija. Ako niste sigurni koja bi terapija bila najbolja za vas, dogovorite svoj prvi pregled i konzultacije u Ordinaciji Jelić.

Koliko traje Invisalign ortodontska terapija?

Trajanje Invisalign ortodontske terapije je individualno jer ovisi o početnom stanju zuba svakog pacijenta i cilju koji se želi postići. Ovisno o stupnju anomalije koja se treba ispraviti, ortodont radi procjenu ukupnog broja udlaga i trajanja terapije.

Ima li razlike između terapije fiksnim aparatićem i Invisalignom?

Rezultati pacijenata koji završe ortodontsku terapiju fiksnim aparatićem i Invisalignom su jednako uspješni.

narucivanje na pregled

Kako do savršenog osmijeha?

Kod svake osobe problemi sa zubima su drugačiji i potrebna im je posebna njega. Za postizanje prekrasnog osmijeha potrebno je pronaći problem koji Vi imate kako bi ga se rješavalo ispravnim metodama.

Ispunite naš kratki upitnik i recite našim stručnjacima koje probleme imate, a mi ćemo Vam poslati prijedlog koji ih može riješiti.