Ordinacija Balenović x

Nazovite nas

+385 1 4923 392

Radno vrijeme

po dogovoru

Besplatne online konzultacije

Pitajte naše stomatologe za savjet.

Ortodoncija Jelić x

Nazovite nas

+385 1 623 13 61

+385 98 386 705

Radno vrijeme

ponedjeljak i srijeda
poslijepodne

utorak, četvrtak i petak
prijepodne

Besplatne online konzultacije

Pitajte našu ortodonticu za savjet.

Stomatologija - Stomatološka ordinacija Balenović

Sveobuhvatne stomatološke usluge

Opća, estetska i restorativna njega

Najnovije tehnike

Inovativna tehnologija

Certificirani stručnjaci

Zubni implantati

Zubni implantati su trajno i fiksno rješenje za nedostatak jednog ili više zubi, a mogu potpuno nadomjestiti i nedostatak svih zubi. Dentalni implantati nisu mobilni niti zamjenjivi kao mobilne zubne proteze i njihova dugotrajnost je prednost zbog koje ih biraju pacijenti.

Izbjeljivanje zubi

Prirodno bijeli zubi i blistav osmijeh ideal su svake osobe. Prekrasan osmijeh djeluje pozitivno na naše samopouzdanje i čini nas sretnijima. Suvremena estetska stomatologija pacijentima osigurava biserno bijele zube i sjajan osmijeh brzo, jednostavno i uspješno izbjeljivanjem zuba laserom.

Ortodoncija

Ortodoncija rješava estetske i funkcionalne probleme s nepravilnim položajem zuba i čeljusti. Prioritet je uvijek dentalno zdravlje, ali osim što zubi primarno moraju biti zdravi, za samopouzdanje je bitno da su estetski privlačni, lijepi i pravilni.

Preventivna stomatologija

Dobra oralna higijena preduvjet je za dentalno zdravlje. Normalno je da se na zubima stvaraju naslage tj. plak kojeg je važno redovito uklanjati kako ne bi došlo do nastanka karijesa i bolesti zuba. Zubi na kojima se nakuplja plak gube svoj sjaj i bjelinu.

Popravak i liječenje

Najčešće korištena dijagnostička sredstva su vizualni i taktilni postupci kojima se kontrolira zdravlje cijele usne šupljine te otkrivaju bolesti poput karijesa, parodontološke bolesti, bolesti sluznice. U mnogim slučajevima kao pomoćno sredstvo koriste se dodatni radiografski postupci.

Estetska stomatologija

Ljuskice za zube trajno su rješenje estetske stomatologije koje pacijentima osiguravaju savršeno bijeli i blistavi osmijeh. Ljuskice se postavljaju na prirodne zube i uspješno rješavaju manje estetske nedostatke.

Stomatološka skrb za cijelu obitelj

Multidisciplinaran pristup svakom pacijentu

N

Njega odraslih

N

Njega djece

N

Ortodoncija

Stomatološka ordinacija s punom uslugom

Stomatološka ordinacija Balenović njeguje multidisciplinaran pristup svakom pacijentu. Tako svojim pacijentima omogućuje usluge iz područja implantologije, kirurgije, protetike, endodoncije, parodontologije i ortodoncije.

Svakom pacijentu pristupa se individualno, primjenjujući dijagnostičke metode (rendgenske snimke, intraoralni i ekstraoralni pregled, test osjetljivosti zuba).

Posebnu pažnju posvećujemo estetici lica i osmijeha pružajući našim pacijentima usluge izbjeljivanja zubi te korekcija nepravilnosti lica uz pomoć dermalnih filera.

Kontaktirajte nas danas
ili rezervirajte termin online

Radno vrijeme:

Stomatološka ordinacija Balenović

kao što je dogovoreno

Ortodoncija Jelić

ponedjeljak i srijeda
poslijepodne

Utorak, četvrtak i petak
ujutro

najdoktor priznanje za izvrsnost logo naljepnica 2023
priznanje-za-izvrsnost-2019
priznanje-za-izvrsnost-2019
recognition-for-excellence-2018
recognition-for-excellence-2018
recognition-for-excellence-2020
priznanje-za-izvrsnost-2017
priznanje-za-izvrsnost-2017
narucivanje na pregled

Kako do savršenog osmijeha?

Kod svake osobe problemi sa zubima su drugačiji i potrebna im je posebna njega. Za postizanje prekrasnog osmijeha potrebno je pronaći problem koji Vi imate kako bi ga se rješavalo ispravnim metodama.

Ispunite naš kratki upitnik i recite našim stručnjacima koje probleme imate, a mi ćemo Vam poslati prijedlog koji ih može riješiti.

Nazovite nas

+385 1 4923 392

Radno vrijeme

po dogovoru

Besplatne online konzultacije

Pitajte naše stomatologe za savjet.