Ordinacija Balenović x

Nazovite nas

+385 1 4923 392

Radno vrijeme

po dogovoru

Besplatne online konzultacije

Pitajte naše stomatologe za savjet.

Ortodoncija Jelić x

Nazovite nas

+385 1 623 13 61

+385 98 386 705

Radno vrijeme

ponedjeljak i srijeda
poslijepodne

utorak, četvrtak i petak
prijepodne

Besplatne online konzultacije

Pitajte našu ortodonticu za savjet.

Top 5 stomatoloških aplikacija za Vaš Iphone - Stomatološka ordinacija Balenović

BRUSH DJ

Brush DJ je aplikacija razvijena od strane stomatologa za sve osobe koje su zainteresirana za održavanje oralne higijene i zdravog osmijeha. Ova Vas aplikacija zabavlja 2 minute s glazbom i time čini pranje zuba uzbudljivim i zabavnim. Također, aplikacija omogućuje da postavite podsjetnik (alarm) za pranje zuba ili kada da kontaktirate svog stomatologa. Brush DJ je dostupna besplatno. Ovo je odlična i zabavna aplikacija koju preporučujemo svim našim pacijentima.

KidsDental

KidsDental, je aplikacija koja pomaže naučiti Vaše dijete o zdravlju zuba na uzbudljiv i zabavan način. Također, aplikacija daje informacije o stomatološkim problemima kao što su gubitak zuba, karijes ili gingivitisa. Ovu aplikaciju možete kupiti za 4,99 dolara.

Orasphere

Orasphere je stomatološka aplikacija namijenjena obrazovanju pacijenata. Stomatolozi mogu koristi ovu aplikaciju kako bi upoznala pacijente sa zahvatom.
Da li ste se ikada zapitali što je točno vađenje korijenskog kanala? Vrlo lako provjerite video stomatološkog zahvata s vašeg iPhone-a, tako možete znati što očekivati tijekom Vašeg tretmana.

iBracesHelp

iBracesHelp, je aplikacija za osobe s ortodontskim aparatićem i osobe koje će ga tek imati. Aplikacija sadrži video sa opisima kao i fotografije kako se najbolje nositi s neugodnostima koje se mogu pojaviti nošenjem aparatića za zube. Pruža praktične i korisne informacije o mnogim pitanjima poput gumica ili čišćenja aparatića.

Tooth First Aid

Tooth First Aid je aplikacija koja pruža prvu pomoć tj. pruža informacije ukoliko se dogode ozljede zuba te ih upućuje u najbližu stomatološku ordinaciju.

Korisnici ove aplikacije mogu jednostavno odabrati situaciju/problem: npr: moja crna plomba je ispala, zubi me jako bole kada pijem hladne napitke i dobiti jasne i jednostavne informacije što poduzeti. Također, pokazuje lokacije zubara na karti. Ova aplikacija ne uključuje sve hitne situacije koje bi se mogle dogoditi.

Izvor: http://www.topapps.net/apple-ios/iphone/top-dental-apps-for-iphone.html/

Sveobuhvatne stomatološke teme

Opća, estetska i restorativna njega

N

Njega odraslih

N

Njega djece

N

Ortodoncija

Vodice za ispiranje usta

Odgovarajuća oralna higijena izuzetno je važna za zdravlje zubi i zubnog mesa. Samo redovitim i pravilnim održavanjem oralne higijene može se postići zadovoljavajuća kontrola plaka i spriječiti plakom uzrokovane bolesti: zubni karijes, gingivitis i parodontitis. Cilj...

Električna ili manualna četkica za zube?

Često dobivamo brojne upite pacijenata kako odabrati dobru četkicu za zube. Pokušat ćemo ovim tekstom odgovoriti na najčešća pitanja. Pranje/četkanje zubi je osnovni način održavanja higijene zubi. Preporučljivo je četkanje zubi nakon svakog obroka, a ako to nije...

Zubni kamenac

Zubni kamenac je tvrda naslaga na zubima nastala mineralizacijom plaka koja se s vremenom taloži na zubima. Podloga za nastajanje zubnog kamenca je zubni plak koji prijanja na zubne površine i može se ukloniti samo mehaničkim čišćenjem odnosno četkanjem zubi. Kada...

Nazovite nas

+385 1 4923 392

Radno vrijeme

po dogovoru

Besplatne online konzultacije

Pitajte naše stomatologe za savjet.